BİLMEDİKLERİNİZİ ÖĞRENİN

TC No İle BTK Mobil Hat Sorgulama '5 Mart 2013'

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun yeni sorgulama sistemi hayata geçirildi. Artık adınıza açılmış olan tüm gsm hatlarını görüntüleyebilirsiniz.


Türkiye’de bir çok insan adına açılan cep telefonu hatları ile mağdur olmakta... Bir şekilde kimlik bilgilerinizi ele geçirenler, haberiniz olmadan adınıza evraklar düzenleyip sizin adınıza cep telefonu hattı açabiliyor ve satabiliyor.
Şimdilerde herkesin aklında aynı soru var; Acaba benim adıma açılmış kaç hat var ?
Eğer sahibi olmadığınız ama üzerinize kayıtlı hatlar olduğunu görürseniz, GSM şirketinizi ayarak kapattırabilirsiniz.
Bunu öğretmek için de aşağıdaki linke tıklayıp, TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı girdikten sonra girdiğiniz cep telefonu hattının GSM şirketini tıklayıp, cebinize gelen şifreyle sorgulamanızı yaparak adınıza kaç kayıtlı hat var öğrenebilirsiniz.
Alınan bilgiye göre, ''İnternet Üzerinden Hat Sorgulama Hizmeti''nden 10 gün içinde 346 bin 610 kişi yararlandı.
265 hattı kim açmış?
İnternet üzerinden yapılan sorgulamalar sonucunda, bir vatandaşın adına haberi olmadan açılan 265 cep telefonu hattının başkaları tarafından kullanıldığı ortaya çıktı.
Hat sorgulama sistemi sayesinde 12 bin 133 kişi, adlarına 10'dan fazla hat açıldığını öğrenirken 21 binden fazla kişinin üzerinde 5 ve daha fazla telefon hattının kayıtlı olduğu belirlendi.
  Adıma Kaç Hat Var Sorgulaması, Adıma Kaç Tane Hat Var Sorgulaması, Adıma Kaç Tane Hat Var Nasıl Sorgularım, Adıma Kaç Hat Var Nasıl Sorgularım, Adıma Kaç Hat  Açılmış, Adıma Kaç Hat  Açılmış Nasıl Öğrenirim, Adıma Kaç Tane Avea  Hat Var Sorgulaması, Adıma Kaç Tane Turkcell Hat Var Sorgulaması, Adıma Kaç Tane Avea Hat  Açılmış Nasıl Öğrenirim, Adıma Kaç Tane Turkcell Hat  Açılmış Nasıl Öğrenirim, Adıma Açılan Hatları Nasıl Öğrenirim,  Adıma Kaç Tane Açılan Hat Var, Adıma Kayıtlı Hatlar, BTK, BTK Yeni, Hat iptali, Mobil Hat Sorgulama Hizmeti, Üzerime Kayıtlı Kaç Hat Var, BTK dan Mobil Hat Sorgulama Hizmeti, BTK dan Mobil Hat Sorgulama, BTK dan Adıma Kaç Hat Sorgulama Hizmeti
Sizden habersiz olarak adınıza açılan GSM hatlarını ”” üzerinden artık sorgulayabileceksiniz. Hat Sorgulama işlemleri bilgilerini öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İnternette yapacağınız sorgulamalarla açık hat sorgulama servisi ile adınız kayıtlı hatları açık hatları öğrenmek çok kolay.
 TC Kimlik Numaralarını kullanarak, güvenli bir ortam içerisinde, adına kayıtlı hat sayısını öğrenebilme olanak sağlamaktadır. Bunun için öyle uzun uzadıya uğraşmanıza gerek yok. Böylelikle; Adıma açılmış hat var mı, adıma açılmış hatları, adıma açılmış kaç hat var. sorgulamalarını aynı anda yapabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2013 Çarşamba 10:36
Share this article :

Yorum Gönder

TEŞEKKÜRLER

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ÖĞRET BANA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template