BİLMEDİKLERİNİZİ ÖĞRENİN

Hafıza Kartlarında Kaçırılmayacak Fırsatlar!


indirim,ucuz,internet,e-ticaret,alışveriş,donanım,hafıza kartı
Yeni nesil cihazlar artık daha akıllı olmalarının yanında daha estetik ve kullanışlı bir biçimde karşımıza çıkıyor. Estetiklik ve kullanışlılık açısından en çok payını alanlar ise televizyonlar, telefonlar yer alıyor. Bunun yanında kullanışlılık bakımından hafıza kartları da oldukça gelişmiş durumda.

Bundan 10 yıl önce oldukça kalın ve ağır bir hard disk sadece 5 GB belleğe sahipken bugün serçe tırnağınız kadar küçük boyutta bir hafıza kartı 32 GB belleğe ulaşabiliyor. 


Estetik olarak en büyük payı alan hafıza kartları, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Fotoğraf makinesi, cep telefonu ya da bilgisayar donanım ürünü olarak kullanılan bu ultra mini bellekler, size çok geniş bir depolama imkanı veriyor. Özellikle akıllı telefonların piyasaya hakim olması ve akıllı telefonların dahili hafızalarının son derece yetersiz olması da sizi öyle ya da böyle bir şekilde bu hafıza kartından almaya mecbur ediyor. 

Fotoğraf ya da video çekmeyi sevenlerin yanı sıra müzik dosyası ve uygulamalar ile de arası iyi olanlar yine 4, 8, 16 ya da 32 GB farklı modellerden ihtiyaç duyduğunu satın alabiliyor. Telefonlar ve fotoğraf makineler genellikle küçük ebatlara sahip olduğu için bu modellere uygun olarak üretilen hafıza kartlarının da genellikle küçük olanları destekleniyor. 

Telefon, fotoğraf makinesi ve kameranın yanı sıra bilgisayarlar ve artık USB girişi olan televizyonlarda teknolojinin bu nimetinden yararlanıyor. Televizyondan film ya da video izlemek, müzik parçalarını oynatmak veya resim dosyalarını görmek artık mümkün. Bunun için USB girişine USB desteği olan bir bellek kartı takmanız gerekiyor. Aynı durum verilerinizi saklamak ve kolayca taşımak için de geçerli. 

Türkiye'de birçok markaya ait hafıza kartı bulunuyor. Özellikle yurt dışından getirilen ve son derece kalitesiz olan modeller belli bir süreden sonra arıza çıkarıyor. Bu gibi problemlere maruz kalmamak için güvenli alışveriş sitelerinde satılan modelleri inceleyebilirsiniz. 

Kaliteli ve tanınmış ürünleri seçmeniz veri olarak taşıdığınız dosya, müzik, video ve resim dosyalarının olası bir arıza durumunda kaybolmamasını sağlayacak. Bu da sizin için önem teşkil eden dosyaların güvenle korunması demek oluyor. 

Türkiye'nin teknoloji konusunda en çok tercih edilen sanal alışveriş sitelerinden biri olan Kliksa.com ve Gold.com.tr bu konuda size yardımcı olabilir. Cazip fiyatlar ve kampanyaların yanında alışverişlerinizde kullanabileceğiniz indirim kuponu ve hediye çeki imkanını da size sunuluyor. Bunun yanında teknoloji ürünlerine tek bir adresten ulaşmak için İndirimlr.com adresine de göz atabilirsiniz. Ayrıca indirim kodlarına da hiçbir ücret ödemeden ulaşmış olacaksınız. Size özel olarak hazırlanan bu kodlara üye olmadan ulaşabilirsiniz. Bunun yanında moda, aksesuar, ev tekstili ve daha birçok sektöre ait sanal alışveriş sitelerinde kullanacağınız kodlara buradan ulaşabilirsiniz.
teknoloji
http://www.veteknoloji.com/hafiza-kartlarinda-kacirilmayacak-firsatlar-59385--.html
Share this article :

Yorum Gönder

TEŞEKKÜRLER

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ÖĞRET BANA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template