BİLMEDİKLERİNİZİ ÖĞRENİN

Mobil dünyanın kalbi Barcelona'da atıyor

Mobil iletişimde dünyanın en büyük fuarı kabul edilen GSMA Dünya Mobil Kongresi 2013, İspanya'nın Barselona kentinde başladı.
250 ülkeden 1500 firmanın katıldığı fuara en az 100 bin profesyonel ziyaretçinin katılması bekleniyor.  Yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerine kurulu fuar 28 Şubat'a kadar sürecek.
Devlerden gövde gösterisi

Google, AT&T, Microsoft, IBM, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Vodafone, Sony Ericsson, Fujitsu gibi sektörün önde gelen firmalarının sunumlar yaptığı kongrede, Türkiye`den de Vodafone, Turkcell ve Avea da fuardaki yerini aldı.  Kongrede cep telefonu ve tabletler adeta yeniden tanımlanırken mobilin tarım, sağlık ve ticaret alanlarındaki kullanımındaki yeni teknolojiler de tanıtıldı

Nokia'dan 4'lü taarruz

Barcelona'da düzenlenen MWC 2013 etkinliğine hızlı bir giriş yapan Nokia, 105, 301, 520 ve 720 adlarında 4 yeni model birden tanıttı.

Lumia 720

4.3 inç WVGA ekran, 1.0 GHz çift çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 8 GB dahili bellek gibi teknik özelliklere sahip olan bu akıllı telefon F 1.9 diyagram genişliğine sahip kamera lensiyle beraber, çekim kalitesi olarak pazara iddialı girdi.

Lumia 520

4 inçlik ekrana yer verilen 520'de, 5 Megapiksel çözünürlüğünde dijital kamera kullanılıyor.

Değiştirilebilir arka kapaklara sahip olan cihazda otofokus desteği de var.

Nokia Lumia 520'nin, Nokia Lumia 720 ve 920 modellerinde olduğu gibi eldiven ile kullanabilme imkanı da sunuyor.

Nokia 105

Firmanın diğer ürünü ise çok uygun fiyatlı telefonu 105. Telefon, özellikle yaşlılar ve telefondan sadece temel özellikler isteyenlere hitap ediyor.

Fiyati 15 euro

Sadece 15 Euro fiyata sahip olacak olan cihaz, firmanın en çok satan telefonlarından biri olacak. Dahili kamera, dayanıklı fiziksel tuşlar, LED aydınlatma ve piyasadaki en yüksek pil ömrüne sahip olacak olan Nokia 105, firmanın pek çok pazarda iddialı modellerinden biri olacak.

Nokia 301

Firmanın giriş seviyesi ailesine yeni katılan 301, renkli tasarımı, çift ya da tek SIM kart seçeneği gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı olması beklenen yeni ürün 3G desteği de sunuyor.
65 Euro fiyat ile satışa sunuacak olan Nokia 301, 2013'ün ikinci çeyreğinde pazardaki yerini alacak.
Share this article :

Yorum Gönder

TEŞEKKÜRLER

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ÖĞRET BANA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template