BİLMEDİKLERİNİZİ ÖĞRENİN

Samsung, Dünya Mobil Kongresi'nden Ödüllerle Döndü


Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri alanında dünya lideri olan Samsung Electronics Dünya Mobil Kongresi, Global Mobil Ödülleri'nde, GSM Birliği tarafından üst üste ikinci yılda da hem Yılın Cihaz Üreticisi hem de En İyi Akıllı Telefon ödüllerini kazandığını açıkladı.

Samsung, jüri tarafından "Yılın Cihaz Üreticisi" olarak seçildi. Geçen yıl hem mobil telefon pazarının genelinde hem de akıllı telefon pazarında bir numaraya ulaşan Samsung'un yenilikçi kimliği ve sektör lideri cihaz portföyünün başarısı da böylece pekiştirilmiş oldu.
GALAXY SIII ise cihazın güçlü performansı ve tüketicilerden gelen yoğun talebin sonucu olarak "En İyi Akıllı Telefon" olmaya hak kazandı. Samsung'un akıllı telefon pazarında amiral gemisi olan GALAXY S III, şu ana kadar tüm dünyada 40 milyonu aşan satış rakamına ulaşarak, Samsung tarihinin en hızlı satılan cihazı ve dünyanın da lider akıllı telefon modeli oldu. GALAXY S III, performanstan ödün vermeden, doğal etkileşimi, kolay ve eş zamanlı paylaşım imkanıyla birleştirerek, dünyada çığır açan bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Bir önceki model olan ve büyük bir başarıya ulaşan GALAXY S II de 2012 yılında GSM Birliği tarafından En İyi Akıllı Telefon seçilmişti.
Jüri tarafından "Mobil Özellikli En İyi Tüketici Elektroniği Cihazı" seçilen GALAXY Camera da, yüksek kaliteli kompakt bir fotoğraf makinesinin mükemmel fotoğraf çekme özelliğini, 3Gve kablosuz bağlantı imkanı ve Android 4.1 (Jelly Bean) işletim sistemiyle birlikte bağlantı ve uyumlulukla birleştiren ilk 3G ve Wi-fi Bağlantılı Android İşletim Sistemli Fotoğraf Makinesi olma özelliğine sahip. GALAXY Camera, kaliteden ödün vermeden çektikleri görüntüler üzerinde anında değişiklik yapmak ve bu görüntüleri anında paylaşmak isteyen tüketicilerin taleplerine karşılık veriyor. GALAXY Camera sayesinde, kullanıcı her yerde kolaylıkla fotoğraf çekebiliyor, üzerinde oynama yapabiliyor ve başkalarıyla paylaşabiliyor.
Samsung Electronics IT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin, "Mobil sektöründe yeni rekorlar kırdığımız 2012, Samsung için dönüm noktası niteliğinde bir yıl oldu. Jüri üyeleri, Samsung'un farklı kategorilerdeki yenilikçi yaklaşımını takdir etti. Biz, Samsung olarak, tüm dünyada tüketicilerin tüm kategori ve pazarlarda mobil teknolojiyi deneyimleme alışkanlıklarına yön vermeye kararlıyız" dedi.
Share this article :

Yorum Gönder

TEŞEKKÜRLER

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ÖĞRET BANA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template