BİLMEDİKLERİNİZİ ÖĞRENİN

Üçüncü Nesil Android İşletim Sistemi: Honeycomb!


Froyo’nun ardından 2.3 ile Gingerbread adlı sürümünü piyasaya sunması çok geçmemişken yeni yüzü ile üçüncü neslini de tanıtan Google ekibi bugün Şubat’ın 2′si ile Android’in Honeycomb adlı sürümüne etkinlik düzenledi.
Hatta ben bu yazıyı yazarken etkinlik devam ediyordu :)youtube.com/android adresi üzerinden canlı yayın ile tüm dünyanın Kaliforniya – Mountain View’deki etkinliği izlemesi sağlandı.
Şuan için Tablet PC’leri hedef alan Honeycomb sürümü ile çok farklı bir görünüme sahip olan Android yazılımı özellikle widget(internetle bütünleşik çalışan araç)ların ön plana çıktığı söyleniyor.Daha önce CES(Tüketici Elektroniği Fuarı) 2011′de tanıtılan Android 3.0 Honeycomb, Tablet PC’lerin daha çok yatay pozisyonda kullanılması yönünde tasarlanmış.
Açıkçası bir akıllı telefon kullanıcısı olarak, Honeycomb’ın telefonlara nasıl uygulanacağını merak ediyorum. Aklımdan bu sürüm için telefon versiyonunun hazırlanacağından bile şüphem var! :) Çünkü Tablet PC üzerinde çok farklı bir duruşa sahip olan yazılım nasıl olacakta aynı duruşu telefonlarda sergileyecek diye aklımda soru işareti var.
Share this article :

Yorum Gönder

TEŞEKKÜRLER

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ÖĞRET BANA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template